Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglish.

BRAUKENREIDEN
AFRIKA
yellow mouth
red inside
one arm down
hands inside
of hands

summer sky blues
jesus christ rises
jelouse people look down
confused painter opens his bag
clouds harrasing birds

Hey Mickey Mouse!
Hey you have fartet...
Hey Mr music man
Hey have you farted...

strike a pose
baloon riding man
strike a pose
early

vad fan är det där?
så kan det inte se ut.




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock