Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda rop

Kärleken ekar i bröstkorgen
och tystnaden har inte övervunnit den

Den säger - du måste finna henne
och hon ska binda dig vid det eviga ljuset




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-29 22:40



Bookmark and Share


  erkki
Drömmen om den enda rätta? I varje fall får jag denna vackra association.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla