Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägersten.

Älskling...

Jag drömde inatt igen. Bussen svängde in vid macken som vanligt vid korsningen,det kändes som att jag var vaken. påväg hem igen, allt var sig likt kullerstenarna under hjulen som slog, regnet som piskade rutorna.

 

Om jag sover nu, kan du väcka mig? Det känns som att huggas i hjärtat varje gång. Det är försent nu. Tiden svek mig, igen. Idag går jag som vanligt min väg hem genom klarakvarteren till tåget, ...sen går det. och det går tydligen hem. fast att det känns som borta. Även fast jag levt hela mitt liv där. Så är det inte hemma. För det var ju med dig.

I Hägersten.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP