Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om alven som man kan läsa om i Ringen-triologin.


Legolas

I natt sitter du stilla och rör vid mitt hår med långa,smidiga fingrar
i ögonen finns ett blå djup med visdom
över flera tusentals år har dina fötter vandrat på gräs och stigar
ofattbart fantastiskt

jag kan se in i din själ
ditt hjärta
jag längtar

Någonting inom mig vill ta det sista språnget..mot friheten
vill inte vara rädd för farorna längre
stjärnorna på himlen blinkar lugnande
månen är stilla,trött
vilande

i natt är världen vår!
inatt visar du dunkla skatter för mig

min högresta alv
med guldhår




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-30 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta