Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt fönster

Längtan efter något mer
Modet att förändra
Öppna ditt fönster
och låt drömmarna komma hem
Gå inte vilse i dimmans förföriska gråzon




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta