Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd.

Jag är rädd
Varför kan jag inte förklara
Ångest skrapar hål med sina rostiga klor
Jag sörjer
och jag vet inte om det kommer att bli som förr igen
Önskar att det fanns en famn man kunde få sova i
En sälsynt trygghet i den farliga stora världen
Kanske kommer den stora kärleken när man inte tänker på den?
Jag känner ensamhet
Men jag kommer säkert att må bra igen
Om jag vågar andas
i den verklighet
som bjöds mig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta