Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måntårar

Om jag fick andas i din närhet igen
skulle mitt hjärta lagas
Om du bara kunde se mig
I regnet kunde jag känna dina tårar
Kärlekstörstande ville jag finna din själ igen
Varför kunde du inte stanna hos mig?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-10-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta