Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte känna efter


kroppen är mina rester

ligger i en varm famn
känner mig ändå inte riktigt
i hamn

han känner det

när jag vrider mig om för att somna
frågar han
om jag gråter

jag skrattar till svar

men jag kunde lika gärna ha gråtit
ett hav




Fri vers av space
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-30 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

space
space