Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förvandlades visst till en hora för att jag älskade honom så och tog det jag kunde få.


Lördagshora

 

 

In, ut
så var det slut

 

Tack och hej
nu ska jag hem till min
tjej

 

 

Jag,
en lördagshora




Fri vers av Jessi
Läst 914 gånger
Publicerad 2005-10-17 18:35



Bookmark and Share


  purpleangel
OJ.. det va starka ord... bra skrivet!
2005-10-21

    Florence
Träffande råa ord för en rå situation, där båda utnyttjar varandra utan någon respekt eller ömsesidig tillgivenhet.
Med större självaktning gör diktens jag kanske inte om just det här misstaget. Klarögd är hon i vart fall redan.
2005-10-19

    Jolli
mycket tragiskt.
håller med tidigare inlägg.
han som är svinig.
du förtjänar bättre!
2005-10-18

  Charly
I de få rader som du har beskrivit här känner jag bara djup tragik! Vem fick dig att må såhär? Den som var hora var definitivt inte du. DET VAR HAN!
2005-10-18

    ej medlem längre
Uhh, den andades bitterhet...
2005-10-18

    mustaf abdulqadir
ni behöver inte skriva såna ord
ordet hora tycker jag inte om
när människorna säger såna säger jag vad är på de
skit i de vad dem säger
ni skriver fina dikter
ha det så trevlig

helsingar Mustaf
2005-10-18

  Markattan
Svidande skrivet om ett ständeligen aktuellt tema.
2005-10-17

  Queen_of_Rain
Aj brännande aktuell dikt där din skrivartalang framhäver budskapet perfekt
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi