Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva minnen

Bitterljuva minnen
plågar mig
får mig att falla ned på knä
kapitulerar utan vilja
tårarna är brännheta
och visar inget annat
än sanningen
nu är jag inte din mittpunkt längre
kärlek blandas med hat
ibland vill jag dräpa dig
utan ånger
ibland vill jag omfamna dig
och viska i ditt öra
få dig att bli min igen
bitterljuva minnen
bleknar ej bort




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 22:47



Bookmark and Share


  oMareld
finfin :) applåderar hjärtligt
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta