Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Finns en själsfrände till alla.
Om du nu är min, varför måste vi kämpa.
Var vi som gjorda för varann skulle allt gå lätt.
Eller älskar man varandra mer om man kämpat?
Ridit ut stormar, hand i hand till slutet.

Jag vill att du tar min hand,
jag vill att du hjälper mig genom stormen.
Hjälp mig innan jag ger upp hoppet,
hoppet om en själsfrände,
hoppet om "den enda".

Du har gett mig det finaste jag har,
han ligger och sover tätt intill,
men hjälp mig snälla du, för din, min och hans skull.
Jag vill inte tynga ned dig med min smärta,
önskar jag kunde kämpa själv.
Men stormen är för stark,
ännu håller du inte min hand,
men jag hoppas du gör innan den är slut.

Jag vill gå hand i hand med dig genom hela livet,
genom varje storm, alla soliga dagar,
men vi måste vinna kampen tillsammans.
Du och jag mot världen som vi brukade säga.

Jag glider längre och längre ned i ett svart hål,
dra upp mig innan jag glider för långt ifrån,
för långt ifrån dig och vår familj.
För jag vill vara en del av din familj
och att du är en del av min.
Så räck mig din hand så jag kommer upp och ut.
Ut till den soliga dagen som är utanför dörren.




Fri vers av MissSecret
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissSecret