Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordman

I dina sjöar till ögon
drunknar jag
men ingen längtan finns
att bli räddad
ljudet av din röst
får mina sinnen
att bli levande
framkallar njutning
större än smärtan
en beröring
från din hand
och jag brinner inombords
du är farligt vacker
i din nakenhet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-10-31 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta