Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är facinerad av vampyrer.


Nattens varelse

Du är utlämnad
åt mörkrets varelse
han vill dricka den röda drycken
som finns gömd bakom
din hals bleka hud
var inte rädd
ett stick
sedan är det över
då blir även du
en nattens kringströvande vampyr
med ett leende som smakar blod




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-10-31 11:04



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Vampyrmyten har flera bottnar.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta