Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LIMERICK


lån från H-falk

Det var en flicka från Pool
hom lånade Falkens solstol
i den hon satt
klädd i bara solhatt
färdig för flygande bol




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 14:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin limerick och jag ler stort.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP