Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matsunaga Teitoku : -som inte ser ut som ett höstlöv i ansiktet "- (översättning Lars Vargö)


Inspiration från år 1600

Gummans ansikte
som ser ut som ett höstlöv
rodnande




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-31 15:37

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här tyckte jag faktiskt var naturnära och väldigt söt.
2009-10-31

  Monika A Mirsch VIP
.. och så ses vi igen ...

rodnande av skam
stiger hon fram
Margareta i Böhmen
vid Elbe
i äktenskap och
tvång då året är 1621
- min anmoder
ska du veta Vera
sanningen från det sextonde
århundradet
2009-10-31

    papillon
Alla vackra tunna rodnande löv man sett - härlig!
2009-10-31

  Näckrosen
Jag undrar vad hon rodnar om ;-)
fint skrivet
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP