Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inburad


Låt mig flyga

Svärdsduell
mina vapen är fjädrar
dina är skuld och sorgsna ord

jag hoppas du vet
att jag bara väntar på dagen
då jag med mina fjädrar till vapen
kan slå mig fri ifrån buren som brukar hålla mig fångad
i fåniga fantasier fyllda till bredden
av breda bakgrunder och döda damer

jag vill slå mig fri
med mina fjädrar
en gladiator som får segra
en slav som får bli fri
med din hjälp
om du så vill
jag vill kunna segra
leva
älska

Vandra vägen längs de branta bergen
kämpa upp till toppen
nå något värt att vinna
få vanka med tankar som inte sliter och river
stå rakt med stolt rygg, känna mig trygg
beskyddad
älskad

men inburad
är det svårt att slå sig fri
med mina vapen

frige mig
på ett fantastiskt vis
och låt mig flyga
fri från fruktan




Fri vers (Fri form) av Gustav Sjökvist
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist