Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ropade mitt namn i natt

Du ropade mitt namn i natt
Jag lyssnade ansträngt
Jag kunde inte höra varifrån din röst kom
Du ropade efter mig
ett rop på hjälp
Jag hittade inte dig
Jag letade
Jag grät
Jag försökte verkligen att hitta dig
Jag hade ju redan sökt så länge
men så vaknade jag
och insåg att du inte alls hade försökt att nå mig
Det var en dröm




Fri vers av Charly
Läst 599 gånger
Publicerad 2005-10-17 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly