Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte se det andra ser


Min vakt

Ljudet av din röst
letar sig fram
i sargade lyssningskanaler
var det något
du ville ha sagt
eller
tillrättalagt

Tyvärr är jag ständigt
på min vakt




Fri vers av Moniqa
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-01 07:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM!
2009-11-12

  Carola Zettergren
Jepp, det blir allt som oftast konsekvensen av det!!!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa