Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter morgon

Det lyser genom fönstret
Rakt i ansiktet
In i min själ
Tar med mina bekymmer på vägen ut
En fågel piper
Det är helt okej




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp