Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåleran suger mej

springor
det enda av ögat
hon orkade visa
bränslet till ända

drömde
om kropp som skuttade
lek som lockade
sängen som dy

satt hon fast
hoppsade hon inte längre
vem stal henne
på energi

leende skar hon
oxfile´n blodig
ringlade sås
och njöt en dröm




Fri vers av jardan
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Log åt överskriften:)
Hoppfull i början sedan dalar leendet... fin
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan