Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av olika anledningar har jag flyttat fyra gånger på två och ett halvt år.


OBS!!! Nymålat OBS!!!

*

lyfter trött penseln och drar ett sista drag
det får duga!

för första gången allt är klart
innan jag flyttar in

känner mig uppgiven...
inget blir som tänkt

istället för åttio kvm och naturtomt på landsbygden
blev det tjugo i stan

luftvidgande och cortisonspray
istället för långa skogspromenader

tar av ansiktsmasken tittar mig omkring
ganska snyggt med grönt faktiskt


undrar vad det ska bli av mitt liv nu?

whatever...

men omgiven av grönska
det ska jag banne mig vara









Fri vers av Tothem
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 18:09



Bookmark and Share


    Mejja
Ja vad finns bakom nästa hörn.
Ibland snurrar livet på väldigt fort.

Gillar dina rader och din slutkläm.
Ord som fångat in känslan.

All lycka i ditt nya bo!
2009-11-16

    Bim
Den här rör mina hjärterötter,-den beskriver så bra hur somliga
får nöja sig med det dom får och inte bara nöja sig utan även visa
jävlar anamma och entusiasmen.Längre fram i livet blir det sett som envishet.Hoppas du kommer att trivas.
2009-11-15

  Lisa
Heja! Vi skapar vår egen verklighet. Om det så är i det lilla. Skönt att du är tillbaka här! Kram!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem