Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros i kristall

En blomma av is
en ros i kristall
En kropp som är stel
med hand som är kall

En blick som är tom
en mun gjord i sten
En gång förut
så levande och len

Är detta du
som jag nu ser
Le mot mig nu
snälla jag ber

Jag saknar ditt skratt
vill höra din röst
Vill vila mitt huvud
upp på ditt bröst

Nu ska jag gå
och lämna dig här
Men djupt i mitt hjärta
jag håller dig kär




Fri vers av Therés
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-10-17 21:33



Bookmark and Share


  LUTHER
Gud vad fin, började nästan att grina av den här. Du har värkligen fått fram ditt budskap i dikten. Jätte vackert och bra.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!