Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som är magiskt


Slumpen
Slog mig
Så hårt

I magen
I huvudet
Nästan i sank

För den var så absolut

Och det finns Ingen
magi här

i världen

Inget som inte går att förstå

Jo, förresten

EN sak
Finns
det faktiskt

tror jag

och jag tänker på den
SÅ ofta

Att tankarna på den
nästan
har blivit till icketankar

Hur går det till?
Där inne

Vad är det för trolleri
NI går runt och bär på?

Det som ibland
är en underbar fuktig smak
fruktig Smak
darrande i mina armar

Ibland
ett rent besvär
En plågoande
för vissa

En slags plantskola
kanske

Eller ett
Tempel!
För alla

Ja
Så måste det vara
Det enda som är magiskt




Fri vers av Johan Wölger
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 10:36



Bookmark and Share


  aPorcupine
Jag har ju inte läst så väldigt mycket av dig. Men det här kändes ändå lite mer annorlunda än vad du har skrivit tidigare. Mycket mer betoningar på något vis, och mer konkreta tankar.
De rader som jag tycker om allra mest är:

"Att tankarna på den
nästan
har blivit till icketankar"
-Tänk att det kan gå så långt ibland.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger