Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal återpublicering, en stund i ljuset, okej, men den är till dig, apparat




judits agenda




sommarlättja kittlar

vassa stänk som löjorna
vid dovö är

projektiler i vitt

slickar ytan i hopp om

blanka dagar
avrundas i kyrkfönster

lägger sin mosaik
på stengolv

barfotanätt
pojkdröm

kan dra en vals

hade viljam sagt - knäpp
upp - med hennes ringfinger

på tungan




Fri vers av wayward - taiga
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga