Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet är vackert

mörker är bra
natten är ju så vacker
känner mig instängd i mitt eget liv
...och det är vackert

kylan luktar ensamhet
det luktar desperat behov av andligt sällskap
men det är bra
...för sorg är vackert

löven faller mjukt
som du när du rodnar
och osäkerhet och ödmjukhet
det ska vi inte ens tala om

även när vinden inte river under tröjan
och låter tårarna falla
så får du darra
för du är skör, och sårbarhet är vackert

timmen kan lätt bli ensam
när man går och drömmer, genom lugnet före stormen
när man drömmer sorgsna drömmar
...när man drömmer vackert

det gör inget att du inte går här med mig längre
nu när molnen kommer
och allt blir mörkt
...för minnet är vackert




Fri vers av tonsoku
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-10-21 17:59



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Du har oerhört djup i dina texter... kalas :-)))
2005-11-04

  mariann
Vackert! Stycket"...för du är skör, och sårbarhet är vackert".
Oh, en dikt som behövs i hösten.
2005-10-27

  the-Essence-of-Me
Underbar. Dikten drog mig till sig mer och mer ju längre jag läste. Ganska smärtsam till en början, men slutar ändå lätt och ljust med vackra minnen. Skönheten går som ett tema genom dikten, på flera sätt.
Jag har själv tänkt mycket på det vackra i mörker, smärta sorg och död. Blir berörd av din text, den käns! Tycker särskilt om formulerinagarna och stämningen i tredje och fjärde stycket. Bravo!!
2005-10-26

  Smultris
Jag älskar dina dikter ;-)
2005-10-22

  frig
Jag gillar det här
blir lugn och vemodig när jag läser detta, det är väldigt mycket känsla i texten...

orden, uppbyggnaden och innehållet är lika bra alltihop.
2005-10-21

  Sländan
Detta var definitivt vackert! Du skriver med sån känsla! Tycker mycket om din text!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku