Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan du är så underbar

Jag vet inte vad du känner
Vi är ju vänner

Men jag tror det finns något mer
Jag är bara rädd att du inte ser

Det är därför jag inte vågar
Rädslan är stark att du mig itu sågar

Att jag förstör det vi har
Fan, du är så underbar!

Vad tänker du?
Jag önskar att du var här nu




Fri vers av Holgerhuva
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 15:54



Bookmark and Share


  Virvlande
Så fint du skriver! En konflikt med sig själv =)
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva