Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag.


I några få korta andetag var världen våran,
ett par steg fick vi dela på vägen.
Vi är på varsin sida jordklotet
- med bara timmar i mellan.

I några få korta andetag var världen våran.




Fri vers av Hoya
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hoya
Hoya