Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vampyrisk dikt.


Död för världen

Du badade
i mitt vin
drack från
mitt glas
din tunga
slickade
på mina sår
stick en påle
i mitt hjärta
dra ut mig
i solljuset
förstå ditt begär
du kan skylla på mig
jag levde i en dröm
ett naivt barn
varför tog du allt
som var mitt en gång
lämna mitt hjärta att dö
men du är inget
utan mig
endast romantisk
på papret
du våldtog
mina ord
jag är så trött
lämna mig ifred




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 11:46



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, jag blev helt kär i denna.
Underbart.
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta