Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till S


fredag utan namn

plats: universum alldeles strax
följer du med
eller får jag vidröra dig i endast
några minuter till

göteborg i motljus:
nyckelben
askfatshjärta
kan bara andas
men aldrig i takt
om du är tätt intill


jag ser med stängda ögon
svart och vitt
lilla björn trillade ner från himlavalvet
och här står han
alldeles bredvid och röker
lucky strike med darrande händer

han går i ide men med telefon
jag sover utan att vakna.




Fri vers (Fri form) av andreawolf
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 13:29



Bookmark and Share


  Zara VIP
Ingen kommentar?
tusen applåder då! ;P

Den här är fin! fina melin och finafina och snyggasnygga och GO göteborg och lilla björn! Tyckte du fick till ett bra slut! jag vill också till göteborg..bo där..om jag flyttar dit då kommer jag utan att fråga söka upp dig och lilla björn...tror göteborg skulle kännas som bäst då!:)

ha det bäst

solskens melodi

och puss
/Z
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf