Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden utan ansikte

I denna staden finns inget och hämta
Men ändå sitter jag kvar här och väntar
Väntar på något...
Sakta töms staden på liv
Alla letar efter något som är bättre än det här
Alla utom jag som sitter kvar och väntar på något, jag vet inte vad
Till och med fåglarna har tröttnat och börjar flyga söder ut
Och för mig tar väntan aldrig slut

En dag kanske jag kommer här ifrån
"Imorgon ska jag lämna denna stan" sa jag igår

Ge mig en karta
Ta mig vart som helt
Ta mig bit för bit
Sprid ut mig
Så jag aldrig kommer tillbaks hit

Mörkret faller över en stad utan ljus
Löven faller ner på gator som ingen längre minns namnen på
Allt börjar gå ut för
Alla vill se mer innan dem dör

Samma gubbe har stått här vid ån
Han matar änder och saknar fyra fram tänder
Han på macken har aldrig känt kärlek
Han luktar lik och helt blek
Tjocka Gun är alltid glad
men i smyg tröstäter hon kexchoklad
Jag vill inte bli som dem
Jag vill bli något mer
Jag vill bli glad av vad jag ser

Ge mig en karta
Ta mig vart som helt
Ta mig bit för bit
Sprid ut mig
Så jag aldrig kommer tillbaks hit




Alla har lämnat denna staden
Staden som får religiös att börja tvivla




Fri vers av sistersurround
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround