Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrens sorg

Du hatade mig
för att
jag andades
skulle jag då
andas för dig
också
förlorad
och blödande
räddade jag dig

du hatade mig
för att
jag fortfarande
kunde vandra
i solljus
skulle jag då
bli solkysst
så att du kunde
få känna värmen

du hatade mig
för att
jag väckte
slumrande känslor
djupt inom dig
till liv igen
skulle jag då
riva ut mitt hjärta
så att du fick lugn
och ro igen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 19:17



Bookmark and Share


  Mizza
Fantastiskt fint skrivet, jag är så svag för vampyrer, alltid varit.
2012-05-23

  Lady Alassa
Värt att läsa
värt ett lösa ett svårt problem kan ett gott hjärta rädda en levande död kanske öda sin kärlek förgäves
2010-01-12

  The Stargazer
Jag måste erkänna att jag också har fallit för den nya vampyrtrenden, och jag tycker att du har lyckats göra något riktigt bra och eget av det temat här. Det känns som att man kan tolka dikten både bokstavligt och symboliskt, och den är lika bra vilket som.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta