Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Get off

Vill du inget,

så slösa inte din tid.


Men framförallt inte min,

jag har vandrat många mil för att bli den jag är,

har inte tiden att spilla på att undra eller förvirras,


jag hänger inte i hörn och väntar,

är ingen fågel ni kan stänga in.


Finns inte där för den som ropar på vargar.


Finns där för dom som hör mina böner och känner mitt kall.


Känner mitt djup och förstår min mystik.


Så slösa inte din tid,

du kommer bara att ångra dig.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 21:02



Bookmark and Share


  Drömkram
Vackert fångar du din uppriktiga tydlighet. Du är skön att läsa. Kram
2010-04-12

  Lady Alassa
en nyttig läsning för många och ett gott levnadsråd
det handlar väl om vilja och att genomföra
Och ja ja vill skriva en kommentar hoppas inte ja nu har slösat på din tid
2009-12-29

  Niclas P
Fan vad gillar denna och jag är så såld på just teman som detta. Det är briljant och går rakt in i mig. Jag tänker på en u. lundell line i en sång. "Som John Mellancamp sa, Du måste stå för något annars faller du för vad som helst."
Hur som. Strålande, tack.
2009-11-13

  m.ricknell
tycker mycket om denna .
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP