Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom på när jag tänkte på Bex. :)


små människor i mitt huvud

Där är små människor inne i mitt huvud förstår du.
Dom små människorna inne i mitt huvud får panik när du pratar med mig.
- Hej.
"Omg, vad ska vi säga?"
Dom letar förtvivlat efter något att säga.
Dom hittar inget, inte ens ett så enkelt ord som Hej, där är helt tomt,
iallafall varje gång du pratar med mig.




Fri vers av TTova
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 22:02



Bookmark and Share


  Dark Star
beskriver precis hur det är när han pratar med mig *___*
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova