Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nikore, kom på det när jag tänkte på dig.


lys upp min dag.

Du får mig att lysa i även det mörkaste mörker.
Du får mig att le på de där sättet som ingen annan kan få mig att le på.
Du gör mig glad med bara små enkla gester.
Du får mig att undra ibland:
- Hur kunde jag ha turen att finna en sån person som du?
Hur kunde denna underbara händelse hända just mig?
Du är min lyckobringare,
min värmekälla,
min egen Sol.

- Lys som den sol du är.




Fri vers av TTova
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 22:08



Bookmark and Share


  Noomi Henning
OMG *_________* <333333
Tack ås mkt älskling! det va så vackert skrivet ;___;
du gör mig s rörd ;U; <3 ååhh vad jag älskar dig :* <3333
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova