Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dig

Öppna dig, ty dig ingen vill bära
Frigör dig, ty inget gott du kan göra
Skapa dig en väg, för inga skyltar finns
Tillåt dig hat, för endast då kommer kärlek
Öppna dig, och släpp din storm fri.




Bunden vers av FridaF
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF