Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
091104


Sång till en galning

Det finns en bortglömd sång
oumbärligt vacker
den sitter djupt in i flygande ångest
i vacker simmande själ

djävulen är på besök i himlen idag
Caffelatte och Brownies blir han bjuden på

Sjung för sagornas små djur
det har varit Kungivning
i kungliga tidningarna i dagarna
där man högtidligt besudlat
ropat ut offentligt
min oförmåga som inte ens är min

så sjung högt som fan
vackraste min
överrösta svarta hotande hyenor
bjud djävulen på sprit
sup honom riktigt under bordet

låt mig somna bort från hela skiten
till din röst




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 10:05



Bookmark and Share


  Hawk
Vacker, lite vemodig...men vacker, lite skrålande och skålande...men vacker.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP