Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittra! (Fragment 7)

... vakuum

hennes hår
------- stelnat
....fasad i natten
genom hennes -------


den sista delen av ---net
har gått --------

dammet lägger sej vid pendeln




Fri vers av Hellberg
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg