Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och där satt hon


såg väldigt söt ut

riktade frågan rakt ut

vid middagsbordet


har jag något på näsan

alla har tittat på mig idag




svaret blev från mig

titta dig i spegeln flickan min




Fri vers av Helene Månsson
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma