Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pojkvän var en vampyr

Du var min första kärlek
jorden rörde sig
under mig
du var snön
på mina läppar
den kalla smaken
du var vinden
i mitt hår
vargarnas byte
varmt i min säng
kallt i hans grav
jag kände för dig
endast för dig

xxx

Din tunga
över mitt blod
månens strålar
fick din hud
att lysa
jag bar
denna mardröm
för ännu en natt
jag önskade
att jag
kunde bli
något vackert
alla mina sånger
kunde endast
födas av önskningar
varenda vers
endast av smärta

xxx

Denna ändlösa mardröm
var det enda
jag ägde
i denna värld
kände regnet
inom mig
renade allt
jag hade blivit
var försiktig
med odjuret
men ta emot
hans kärlek




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 723 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta