Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post-it lappen

en poet i vår stad kommer ut på natten och lämnar post it lappar runt om i stan. vår stad är sömnig och poeten undrar om folk om hundra år kommer att veta vad rondellhundar är för nåt. på vår gömda fullmåne lämnade han en post-it lapp med texten " ynkrygg!". jag följde efter honom en kväll han såg mig och gömde sig i ljuset från gatlyktorna, sen blev det dag och det var omöjligt att hitta honom. dagen därpå gick jag förbi kyrkogården och vid entrén vad det en post it lapp med texten: "fri entré, välkommen, plats garanterad."




Prosa (100-ordare) av Sanchez VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP