Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlar om en relation som försvann




jag orkar inte förstå längre

nu ger jag upp allt det vi hade
en relation
sedan jag föddes

nu ger jag upp min saknad
för dig
som aldrig ringer

nu ger jag upp alla tankar
på oss
och våran barndom

nu ger jag upp allt som heter vi
och ser
att du blundar

nu ger jag också upp dina tappra försök
till ett förhållande
som inte existerar
eftersom du glömde min födelsedag
min examen
och våra identiska problem

 

jag orkar inte förstå längre




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jules Blues
Läst 1062 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues