Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du gå i mina skor?

Känslor.
Tårar.
Tankar.
Frustration.
Förvirring.
Mer tårar.
Desperation.
Ångest.
Depression.

Välkommen
Till mitt liv.
Vill du prova
Mina skor?




Fri vers av E.Wernram
Läst 272 gånger
Publicerad 2009-11-05 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram