älska för dig?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad betyder älska för dig?




Synonymer för att älska

älska

1 känna kärlek för, vara kär i, hysa kärlek till, dyrka, tillbe; tycka om, hålla av

2 ha samlag med, ligga med


jag är 1
du är 2




Fri vers (Fri form) av Jules Blues
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues