Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du...

Det är inte dig
Jag delar säng
Med om nätterna

Det är inte
Dina läppar som
Får mina kyssar

Det är inte din
Famn som får
Mig att vara
Trygg och varm

Det är inte din
Hand jag håller
Längst med gatan

Det är inte du
Som får min
Kärlek!




Fri vers av E.Wernram
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-05 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram