Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här




Mitt i ett drömspel,
mellan vardag och verklighet.


Eller inbillar jag mig nu?

Igen



Som att jag aldrig lär av felstegen,
vill så mycket



Du anar inte.



Om jag kunde bestämma skulle jag fånga,
ögonblicken i en liten ask och ta fram dom när livet är där nere.



Det händer även mig ibland,
även om du inte tror på det.


Jag tror du bara inte vet,
men jag antar inget.





Men om jag kunde drömma,
ja om jag kunde.




Skulle jag fånga dig.



Du skulle bli en vacker del.



Av mitt drömspel.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP