Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en önskan..


En önskan



-Nu är du tyst och lyssnar!


Nu blir du min


inget snack,

inga protester,


bli bara min!



För jag är trött på alla jävla gester,


alla jävla frågor,


detta schackspel med tusen rutor,



alla instängda tankar,



vi spelar inte Ryskroulette även om du kanske tror det..





det enda vi satsar,


är

våra känslor


så sluta vara rädd nu,


för du kommer inte dö..





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP