Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det faller


Vitt och rent,


likt moln


som tusen


det är vackert,

nästan drömlikt.




Men det stannar inte kvar,

bara ett kort kort tag,


precis som känslan jag har,


men


den försvinner snart,

smälter ner mot grå betong.




När det ligger i luften är det som bäst,


innan vi vet för mycket.



Snö.



Väcker min längtan och får mig att le.







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-11-05 12:42



Bookmark and Share


  The Stargazer
Ja, visst är det "drömlikt" att se vinterns första riktiga snöflingor landa i de ännu gröna gräset. Du har verkligen lyckats fånga känslan, särskilt i de sista fyra raderna. Bra.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP