Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åksjuka

Kunde inte uppfatta vart jag var, för här är överallt och överallt är här. Bara du och jag är alltid vi. Hundar sprang överallt och katterna jamade på hustaken. Persiennerna var neddragna på alla fönster förutom på en lägenhet som var tom. Där tittade jag in i din kropp genom molnen som igenom en nyckelspringa och där fanns alla mina gamla tv-apparater. Satte mig en stund på dina lungor för att kolla på tv och jag gick upp och ner så som du andades som om jag låg på en vattensäng full av hoppfulla drömmar och åksjukan var ett faktum.




Prosa (100-ordare) av Sanchez VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 13:41



Bookmark and Share


  am
Wow, det här var riktigt bra. Läser om och om igen..
2009-11-05

  The Stargazer
Det här är nog en av mina favoriter bland de 100-ordare jag har läst hittills. Jag äskar den disorienterade och surrealistiska stilen.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP