Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dia-låg




Jag har sagt upp mig.

– Jag har sagt upp mig!

– Du är inte klok!

– Jag ska förverkliga mig själv!

– Vilket jävla trams!

– Är du släkt med Carl Lidbom?

– Ja, och du borde veta hut!

– Jag ska börja plugga!

– Och vad ska du bli när du blir stor?

– Bryr du dig verkligen om det?

– Du är en jävla egoist!

– So what? Vi har ingen relation, tvärtom.

– Vilken idiot är pappa till den här idén?

–Jag vaknade upp en dag på jobbet.

– Vilken klyscha.

– Visst är det, not.

– Du är ju för fan femtio!

– Jag vaknade upp en dag på jobbet. Jag och arslet är för ändring.




Prosa (100-ordare) av Berra Bäver
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 16:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här låter helt klart som en sorts analk låda
en låda i kommande helt enkelt, medan du håller din via din hemsida här och då hörs suset av en själ som vill sig själv bara väl
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver