Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytvästen

Alla andra har luft i sina flytvästar
min är fylld med sten
de andra simmar och skrattar så lätt
jag simmar tyngre strax under vattenytan
om jag dristade mig att skratta med
skulle jag sjunka direkt
när jag ser uppåt glittrar ytan så levande vackert
där nere väntar den vilsamma bottnen
just nu svävar jag mittemellan
når varken upp eller ner




Fri vers av RogerIvan
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-05 17:17



Bookmark and Share


  Lady Alassa
värt att läsa
om hur man finner en välgörande kompromiss ett balanserat mellanläge
not too much not too little
2009-12-28

  Ilona _L
Väl beskriven känsla av att vara i landet mitt emellan...
2009-11-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, så kan livet te sig således då ibland
då verkligheten ter sig hård och ruffig
kunde bli en 100 radare
2009-11-05

  Carola Zettergren
Når varken upp eller ner...att varken få luft eller fast mark under fötterna, ett tillstånd som känns igen..huga, det är bara att paddla för allt man är värd! Snyggt beskrivet och skrivet !
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan